Wilt u een E sigaret kopen? Dan zal u door dit blog vast uw plannen nog eerder verwezenlijken! Want dat het roken van tabak zeer schadelijk kan zijn is voor iedereen al wel duidelijk en voor het niet wil weten: Lees vooral dit blog goed door. Want ook op de korte termijn kunt u schade oplopen door het roken van tabak. Al is de kans op schade op de langere termijn groter. Uw longen, bloed-en hartvaten lopen schade op. Nicotine en overige stoffen bereiken na elke sigaret al binnen 10 seconden uw hersenen, waar het keer op keer direct schade aanricht. Zo sterven er na elke rookbeurt hersencellen af en wordt de aanmaak van o.a. dopamine ernstig beïnvloedt. Koolmonoxide hecht zich aan de rode bloedlichaampjes in de plaats van zuurstof. U raakt sneller buiten adem maar uw weefsel krijgt ook een tekort aan zuurstof. Het gevolg: koudere uiteinden van ledematen, een verminderende concentratie en denkvermogen. U kunt een E sigaret kopen en deze schade nu direct voorkomen! Want een E sigaret bevat alleen de verslavende stof nicotine (dit is geen kankerverwekkende stof) maar geen andere schadelijke stoffen die wel in tabak voorkomen! Het product is sterk gelijkend op een normale sigaret en het roken hiermee is vele malen goedkoper! Daarnaast is het een probaat middel om sneller van het roken af te komen.

 

Rookverslaving aanpakken

Voordelen van het gebruik van deze nicotinevervangers zijn er voldoende. Hieronder doen we een opsomming voor u. Let wel op: helemaal nicotinevrij leven is natuurlijk het gezondst! Wilt u toch het idee hebben dat u rookt maar geen nicotine inademen? Bestel dan een Shisha Pen!

 

Een E sigaret bevat geen tabak. Geen smerige handen en tanden dus!

U krijgt, naast de nicotine, geen giftige stoffen binnen…

Met de elektronische sigaretten kunt u prima afkicken van het echte roken

Het is vele malen goedkoper dan het roken van tabak

Online te bestellen. U hoeft nooit meer apart naar de winkel te gaan

U mag overal roken. Zelfs in het café en in andere openbare gelegenheden

Zeer veel keuze uit diverse heerlijke smaakjes